Complete Handboek Reiki
Complete Handboek Reiki - achterflap

Complete Handboek Reiki

Alles wat je weten wilt over de traditionele methode

Het Complete Handboek Reiki is het meest praktische, complete en vooral gezaghebbende werk over deze Japanse techniek voor heling en welzijn dat in Nederland verschenen is (bron: servire)

De wezenlijke oorzaak van meer dan 130 van de meest voorkomende aandoeningen. Hierdoor krijg je inzicht in de wezenlijke spirituele oorzaak van de aandoening. Ook staan er bij elke aandoening extra aandachtspunten om met reiki te behandelen.

Chakra’s worden overzichtelijk beschreven met de functies, verstoringen per chakra en speciale behandelposities om elk chakra effectief te balanceren.

Naast de standaard behandelposities ook vele extra aanvullende posities, met de eigenschappen die bij die positie horen, inclusief de klachten op mentaal en fysiek gebied, de chakra’s en de betreffende organen.

Alles over behandelen, de eigen praktijk, reiki en zwangerschap, de oude Japanse healingstechnieken, ki, op sensationele wijze werken aan blokkades en overtuigingen en de geschiedenis inclusief de nieuwste gegevens en het interview met Mikao Usui.

Unieke bijdrage van Phyllis Furumoto

Verder staat er in het Complete Handboek Reiki een unieke bijdrage van Phyllis Lei Furumoto, de kleindochter van Hawayo Takata, over het meest heilige aspect van de Usui Reiki methode: inwijding.

Auteurs – Complete Handboek Reiki

Sunny Nederlof & Bas Buis. Zij zijn de oprichters van het bekende Nederlof Centrum. Als metafysisch en spirituele raadgevers inspireren zij studenten en cursisten op het gebied van groei, healing en innerlijke wijsheid.

Compleet en bondig
Goede samenvatting van de meest gewenste informatie voor reiki beoefenaars. Duidelijke schematische weergave van de handposities, achtergrondinformatie over ziekten, enkele handreikingen voor betere healings waaronder effectieve meditatie-oefeningen. Let op: de reiki-symbolen en mantra’s worden in dit boek alleen beschreven, niet daadwerkelijk weergegeven. 27 aug 2007, Almelo

Super
Het boek is zo goed beschreven voor elke leek te snappen super. Alle ziektes en welke healing erbij hoort gewoon goed!
 17 apr 2006, Amsterdam

Eindelijk!
Ik ben blij dit boek in huis te hebben! Heerlijk om alles compeet te hebben, zelfs het belanceren van chakra’s staat er een keer duidelijk en echt bruikbaar in, en wat ik heel leuk vindt is dat van bijna elke ziekte de betekenis en de posities er in staan! En de introduktie van de Phyllis Furumoto is echt mooi om te lezen. Het boek voelt echt heel goed. 13 mrt 2006, Amsterdam

Geweldig!
Ik kan hier heel kort over zijn, echt een geweldig boek!

Details

7e druk
320 pagina’s
Uitgeverij Hemelz
ISBN 978-90-78560-03-6
Winkelprijs: € 25,95

Verkoop

Centraal Boekhuis: ja
Paperback online: Bol.com
Elke boekhandel
Reiki centra

Inkoop bedrijven

Te koop via CB: ja
Direct 10+ copies:
Discount: 40% (ex. shipping)
Direct 5-10 copies:
NL: 30% (incl. shipping)

eBook

  • Voor alle readers
  • ISBN 978-90-78560-03-6
  • Winkelprijs: € 15,99